Υγεία

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – η τιμή, πού να αγοράσουν, η αρχική

Γεια σου, αγαπητέ ειδικοί μου χρήσιμες εξουσία. Αποφάσισα να αφιερώσω το σημερινό άρθρο «ηλιακό στοιχείο» είναι η βιταμίνη D3. Το όνομά του στα διεθνή πρακτική – χοληκαλσιφερόλη. Το στοιχείο αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Επιπλέον, είναι απαραίτητο για ενήλικες και παιδιά.

Για ό, τι είναι

Το σώμα μας παράγει περισσότερα από αυτό το σημαντικό στοιχείο και μόνο. Αυτό γίνεται με τη μετατροπή του ηλιακού φωτός σε χημικές ουσίες. Υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα παράγει χοληκαλσιφερόλη (καλά, αυτός είναι βιταμίνη D3). Στη συνέχεια, αυτό δεσμεύεται με την πρωτεΐνη της βιταμίνης D-δέσμευσης και αποστέλλεται στο ήπαρ. Εκεί δίνεται «καλό» να εξαπλωθεί σε όλο το σώμα μας. Εδώ είναι μια ιστορία περιπέτειας

Αυτό το στοιχείο επηρεάζει τη δομή του σκελετού. Επίσης, η διαθεσιμότητα εξαρτάται από την πίεση, ανοσία, τη διάθεση, την εγκεφαλική λειτουργία και την ικανότητα να προστατεύει έναντι του καρκίνου (1).

Η βιταμίνη D συμμετέχει σε διάφορες ζωτικής σημασίας διεργασίες:

 • ρυθμίζει, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό και το νευρικό σύστημα?
 • μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης πολλαπλής σκλήρυνσης?
 • διατηρεί βέλτιστη σωματικού βάρους?
 • μειώνει τη σοβαρότητα και τη συχνότητα των συμπτωμάτων του άσθματος?
 • μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης ρευματοειδούς αρθρίτιδας σε γυναίκες?
 • σημαντικό για την υγεία των οστών?
 • μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, διαβήτη και ορισμένων μορφών καρκίνου?
 • είναι απαραίτητη για την απορρόφηση και το μεταβολισμό του ασβεστίου και του φωσφόρου?
 • συμμετέχει στο έργο των ενδοκρινών αδένων.

Ένα παράγωγο της βιταμίνης D3 στην φαρμακευτική βιομηχανία είναι προϊόντα ζωικής ή φυτικής προέλευσης. Στην ζωική μορφή, είναι πιο εύπεπτο και χρήσιμη μορφή. Παράγεται με ακτινοβόληση ζωικά έλαια και χοληστερόλη. Ο αναρροφάται έως και 500 φορές πιο γρήγορα από ό, τι τον ομόλογό του φυτού. Και αποτιμήθηκε σε 4 φορές πιο αποτελεσματική.

Πόσα πρέπει να είναι κάτω από τον ήλιο

Έως και 95% αυτού του στοιχείου σε ένα φυσικό τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε από την ηλιακή ακτινοβολία. Το δέρμα σας παράγει βιταμίνη D όταν έρχεται σε επαφή με τις ακτίνες UV. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, που ονομάζεται «ηλιακή» στοιχείο. Αλλά στην εποχή μας οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν συμπτώματα της ανεπάρκειας. Αυτό διευκολύνεται από τις δύο πιο συχνές αιτίες είναι οι εξής:

 1. Η συχνή παρουσία στην αίθουσα. Νωρίτερα οι άνθρωποι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εργασίας στον καθαρό αέρα και περπάτησε πολύ. Σήμερα μια διαφορετική εικόνα είναι ορατή. Ακόμη και τα παιδιά ξοδεύουν πάρα πολλές ώρες σε εσωτερικούς χώρους βλέποντας τηλεόραση ή παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Η πλειοψηφία των ενηλίκων εργάζονται και περνούν τον ελεύθερο χρόνο σε κλειστούς χώρους. Επιπλέον, όντας στη σκιά, ενώ η συννεφιά μπορεί να μειώσει τη σύνθεση του Pro-βιταμίνης 60% (2).
 2. Η εφαρμογή των αντηλιακών. Όταν περνούν το χρόνο τους στον ήλιο, εφαρμόζεται μια κρέμα με SPF προστασία. Ναι, δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτό – ο κίνδυνος καρκίνου του δέρματος έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Και οι γιατροί συνιστούμε να το χρησιμοποιήσετε με τα παιδιά και τους ενήλικες, ακόμη και κατά τους χειμερινούς μήνες. Αλλά όταν εφαρμόζετε την κρέμα ακόμα και με SPF8, μειώνει την ικανότητα του οργανισμού να παράγει βιταμίνη D κατά 90%. Ένα προϊόν με ένα υψηλότερο δείκτη προστασίας 30 μειώνει την παραγωγή των D3 έως 99%.
 3. OL>

  Έτσι προσπαθήστε τουλάχιστον 15 λεπτά την ημέρα για να είναι στον ήλιο. Για να γίνει καλύτερα το πρωί. Στη συνέχεια πιθανές αρνητικές συνέπειες θα ελαχιστοποιηθεί. Αλλά μπορείτε να πάρετε αρκετό αυτής της σημαντικής βιταμίνης δωρεάν

  συμπτώματα ανεπάρκειας

  Οι

  Πολλοί γιατροί αρχίζουν να κατανοούν ότι η έλλειψη της βιταμίνης είναι πολύ σοβαρή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα από τα συνιστώμενα συμπληρώματα, ειδικά για τα νεογνά.

  Για βρέφη και για τα βρέφη έλλειψη αυτού του στοιχείου είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτό οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να προκαλέσει την ανάπτυξη της ραχιτικός θώρακα. Μια άλλη αρνητική εκδήλωση του μυαλού ενός παιδιού αναπτύσσεται τετράγωνο σχήμα. Επίσης μπορεί να υπάρχει κύφωση (αυτό είναι μια «κοιλιά βατράχου») και O σχήμα πόδια. Οι μαθητές έχουν χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης D3 εκδηλώνεται με προβλήματα όρασης και κόπωση.

  Η παρουσία της ανεπάρκειας βιταμίνης D δύσκολο να ανιχνευθούν. Επειδή τα κοινά συμπτώματα είναι ασαφείς, όπως η κόπωση, πόνους στο σώμα ή τον πόνο. Πιο σοβαρά συμπτώματα της ανεπάρκειας είναι πόνος στα οστά και γενική αδυναμία. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μερικές φορές δεν μπορούν να παρατηρηθούν αυτά τα συμπτώματα. Επομένως, είναι σημαντικό να λάβει μια εξέταση αίματος για να ελέγξει το επίπεδο του στοιχείου αυτού.

  Σύμφωνα με μελέτες, η έλλειψη βιταμίνης D μπορεί επιπλοκές από τις ακόλουθες νόσους:

 • οστεοπόρωσης?
 • καρδιακές παθήσεις και η υψηλή αρτηριακή πίεση?
 • καρκίνο?
 • κατάθλιψη, αϋπνία?
 • αρθρίτιδα?
 • σακχαρώδη διαβήτη?
 • άσθμα?
 • σκλήρυνση κατά πλάκας?
 • ψωρίασης?
 • ινομυαλγία?
 • αργή επούλωση των καταγμάτων.

Με την ευκαιρία, εδώ είναι που το βίντεο πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις συνέπειες της έλλειψης αυτού του στοιχείου. Να είστε βέβαιος να ελέγξει.

Οι καλύτερες πηγές βιταμίνης D

Η καλύτερη πηγή είναι το φως του ήλιου. Οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν να είναι τουλάχιστον 10-20 λεπτά την ημέρα σε άμεσο ηλιακό φως. Ωστόσο, δεν συνιστούμε να εφαρμόσετε αντηλιακό. Έτσι, μπορείτε να πάρετε από το 1000 IU έως 10.000 IU. Αν darkie, θα χρειαστείτε περισσότερο την έκθεση στον ήλιο για να αποκτήσουν αρκετή βιταμίνη. Από σκούρο δέρμα έχει μεγαλύτερη προστασία από την έκθεση στον ήλιο.

Η καλύτερη στιγμή για ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι είναι πριν από τις 11 π.μ. και μετά από 16-ti. Και το χειμώνα πηγαίνουν συχνά έξω, ειδικά όταν φαίνεται ο ήλιος.

Επίσης, υπάρχει μια κατηγορία τροφίμων που είναι πλούσια σε «ηλιακό» στοιχείο. Στις σκανδιναβικές χώρες, μεταξύ των οποίων η δική μας, θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτά τα τρόφιμα στη διατροφή σας. Θα εκείνα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες D3. Παρακάτω πίνακας θα σας πω ποια τρόφιμα περιέχουν τα πιο χοληκαλσιφερόλη. Το ποσοστό δίνεται με την πρόσληψη 10 μg (400 IU).

Το περιεχόμενο των D3, μα ανά 100 γραμμάρια. προϊόν D3 Ποσοστό της ημερήσιας αξίας,%

Ήπαρ трески1001000Палтус27,4274Карп24,7247Скумбрия атлантическая16,1161Яйцо2,222Масло κρεμώδες. 72,5% жирн1,313Сыр Российский0,969,6Молоко0,050,5

Από το στοιχείο D είναι λιποδιαλυτές βιταμίνες, θα ιδανικά θα πρέπει να καταναλώνεται με το λίπος. Αυτό είναι για την καλύτερη απορρόφηση των χοληκαλσιφερόλη. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε με γκι ή λάδι, ξηρούς καρπούς ή σπόρους. Εκείνοι που ζουν στις σκανδιναβικές χώρες (και αυτό μας περιλαμβάνει), είναι επιπλέον συνιστάται να λαμβάνουν συμπληρώματα.

δεδομένου ότι ενισχύει την απορρόφηση του ασβεστίου, ορισμένοι κατασκευαστές κάνουν τα συμπληρώματα σε συνδυασμό με αυτό το ορυκτό. Για παράδειγμα, “Calcium D3 Nycomed”.

Οδηγίες χρήσης

Το μειονέκτημα του ηλιακού στοιχείου σήμερα είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα δύσκολο εκδηλώνεται στη Δυτική και Βόρεια χώρες. Είναι πρόσφατα αύξησε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη της βιταμίνης D. Η αύξηση του ρυθμού της διπλής το ποσό που προβλέπεται για βρέφη, παιδιά και εφήβους.

Στη χώρα ημερήσια πρόσληψη μας για αυτό το στοιχείο έως ότου τα εξής:

Για τα παιδιά

έως 1 года400 МЕ1 – 10 лет600 Matroshka 11 – 18 лет600 ME

Για ενήλικες:

Άνδρες και γυναίκες 18-50 лет600 των Memorine και γυναίκες άνω των 50 лет800 Mary беременности600-2000 την περίοδο του προγράμματος MEB лактации600-2000 IU

Ναι, η δοσολογία μπορεί να γράψει σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης – IU ή mcg. Έτσι γνωρίζουμε ότι η βιταμίνη D3 1 mcg = 40МЕ.

Σύμφωνα με ορισμένους γιατρούς, η παραπάνω δοσολογία θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά. Καθώς το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σε εσωτερικούς χώρους και σπάνια να πάει έξω. Και η Βόρεια είναι η περιοχή κατοικίας επηρεάζει την μεγάλη ανάγκη για αυτό το στοιχείο. Αυτό επηρεάζει ιδιαίτερα κατά τις περιόδους φθινόπωρο και το χειμώνα-άνοιξη. Ως εκ τούτου, οι γιατροί συστήνουν να αυξηθεί το ποσοστό για τους ενήλικες (άνδρες και γυναίκες) σε 800-5000 IU ημερησίως.

Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι αυτά είναι τα Γενικές συστάσεις. Τώρα διάβασα το βιβλίο Transcend από τη νέα έρευνα του σώματός μας. Κατ ‘αρχάς, λένε, πρέπει να κάνουν μια δοκιμή για την αξία των βιταμινών. Και οι περισσότεροι ήθελαν να εξεταστούν. Αχ, εγώ θα σας γράψω μια μίνι έκθεση

Εκτός από την πολυβιταμινούχο παίρνω ενώ υδατικό διάλυμα «ευκολία χρήσης». παιδίατρος του ορίζεται ο γιος μου. Γεννήθηκε το Σεπτέμβριο και μόλις έπιασε τις τελευταίες ηλιόλουστες μέρες. Για τα παιδιά είναι εύκολο να λάβει. Αραιώστε σε νερό 1 σταγόνα περιέχει 500 IU. Απλά ο κανόνας για τα μωρά. Ακόμη και αν 2 σταγόνες θα πέσει, μην ανησυχείτε, υπερβολική δόση το παιδί δεν θα. Μπορεί να αγοράσει από το φαρμακείο, η τιμή είναι περίπου 180 ….

Σαν αρχή για να μελετήσει το υλικό για το D3 συνειδητοποιήσει ότι είμαστε σοβαρά μισθούς. Αποφάσισε να μάθετε τι είναι καλύτερο να πάρει. Συνειδητοποίησαν ότι η λύση έλαιο απορροφάται καλύτερα, δεδομένου ότι αυτή η βιταμίνη είναι λιποδιαλυτή. Προτείνουν κάψουλες Συμπλήρωμα. Έτσι, για τον εαυτό μου και τον σύζυγό θα έχει κάτι άλλο να αγοράσει αντί κλέβει το τυρί του υδατικού διαλύματος

Τώρα αγοράζουν πολυβιταμίνες στο iherb. Είναι φθηνότερα από ό, τι στο φαρμακείο, ακόμη και τις εκπτώσεις. Το ίδιο Solgar μπορείτε να αγοράσετε 2 φορές φθηνότερα, καθώς μπορούν να δουν τις απόψεις και να επιλέξετε την καλύτερη παραλλαγή σε αναλογία τιμής / ποιότητας. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές – σε δόση 5.000 ή 10.000 IU. Πώς να πάρετε και πόσο είναι γραμμένο στη συσκευασία. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα

Υπερδοσολογία

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα πάντα για αυτό το στοιχείο. Πόσο και πώς να δώσουν τα μωρά και πώς να πάρει τους ενήλικες. Τα κύρια συμπτώματα υπερβολικής δόσης είναι τα εξής:

 • εμετός, ναυτία?
 • δυσφορία?
 • κουραστική πονοκέφαλο?
 • διαταραχή του ύπνου?
 • απώλεια της όρεξης?
 • πόνο στα οστά και τους μυς?
 • πρωτεΐνη στα ούρα.

Σε περίπτωση υπερδοσολογίας βιταμίνης D3 αυξάνει το επίπεδο του ασβεστίου και του φωσφόρου. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης ανωμαλιών των νεφρών, των χόνδρων και των αιμοφόρων αγγείων.

Μολονότι υπερδοσολογίας βιταμίνη είναι εξαιρετικά απίθανη. Αν δεν έχετε λάβει 600 000 IU κάθε μέρα για 3 μήνες. Από τον ήλιο δεν έχουν καμία δόση. Αν δεν θα είναι όλη την ημέρα που βρίσκεται tylenchina στην παραλία. Στη συνέχεια, μόλις ναυτία, αδυναμία και άλλα συμπτώματα. Αν και το φόντο του καμένου δέρματος θα παρατηρήσετε

Top 7 οφέλη της βιταμίνης D

Όλες οι βιταμίνες είναι πολύ χρήσιμο για την υγεία μας. Αλλά σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή. Εδώ είναι το πιο βασικό από θετικές ιδιότητες.

 1. Προάγει την υγιή οστά. Η βιταμίνη D παίζει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του ασβεστίου στα οστά. Ανεπάρκεια της D μπορεί να οδηγήσει σε μαλάκωμα των οστών ή ραχίτιδα. Επιπλέον, ο αυξημένος κίνδυνος της οστεοπόρωσης και καταγμάτων οστού. Μελέτες έχουν δείξει ότι D βελτιώνει την κατάσταση του μυοσκελετικού συστήματος και μειώνει τη συχνότητα των πτώσεων και καταγμάτων σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (3).
 2. Βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα. Διαβήτης – συνέπεια της έλλειψης ινσουλίνης ή ανεπαρκή έκκριση ινσουλίνης μετά από την αύξηση της αντίστασης της. Σύμφωνα με μελέτες, η βιταμίνη D μπορεί να προωθήσει την έκκριση της (4). Η πρόσθετη πρόσληψη ενός στοιχείου αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και βοηθά στη μείωση της φλεγμονής. Πολλές μελέτες επιβεβαιώνουν το θετικό ρόλο της βιταμίνης D στην πρόληψη και τη θεραπεία και των δύο τύπων διαβήτη (5).
 3. Προστατεύει από τον καρκίνο. Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας της D σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον καρκίνο του μαστού, του παχέος εντέρου και στύση (6). Επίδραση της βιταμίνης σε κίνδυνο καρκίνου που προκαλείται λόγω του ρόλου της στον κύκλο ζωής του κυττάρου. Και την ικανότητά της να εμποδίσει το υπερβολικό οιστρογόνο παίζει έναν ρόλο (7).
 4. Βοηθά στην καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων. Ένας αυξανόμενος αριθμός μελετών δείχνουν το γεγονός ότι η έλλειψη D αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου. Ο ίδιος εμπλέκεται στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, της χοληστερόλης και της φλεγμονής. δεν έχουν διασαφηνιστεί πλήρως, αποτρέπει βιταμίνης D καρδιακή νόσο. Αλλά ένα πράγμα είναι γνωστή:. Άτομα με ανεπάρκεια αυτού του στοιχείου είναι πιο πιθανό να πεθάνουν από στεφανιαία νόσο
 5. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η βιταμίνη παίζει ρόλο στην προστασία από τα κρυολογήματα, γρίπη και την ανάπτυξη αυτοάνοσων παθήσεων. Κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος περιέχουν υποδοχείς για τη βιταμίνη D, η οποία εμποδίζει την παρατεταμένη και υπερβολική φλεγμονώδη απόκριση. Επειδή η φλεγμονή είναι συχνά η αιτία των πολλών χρόνιων και αυτοάνοσων ασθενειών (8).
 6. Βελτιώνει τη διάθεση. Το στοιχείο D δρα σαν μια ορμόνη εσωτερικό του σώματος μας, επηρεάζοντας τη λειτουργία του εγκεφάλου. ανεπάρκεια της συνδέεται άμεσα με το άγχος, διαταραχή της διάθεσης, κατάθλιψη, αϋπνία, τη διάθεση στην PMS (9). Χαμηλό επίπεδο Δ εμποδίζει την σωστή παραγωγή της τεστοστερόνης και οιστρογόνων. Και αυτό οδηγεί σε ανισορροπία, οι οποίες εμφανίζονται πολλές ανεπιθύμητες συμπτώματα. Τα κορίτσια που έχουν επώδυνη PMS, περιλαμβάνουν τα συμπληρώματα με D3 στη διατροφή σας.
 7. Βοηθά με τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι το στοιχείο D επηρεάζει την ικανότητα να λαμβάνουν αποφάσεις, να συγκεντρωθεί και να διατηρήσει τις πληροφορίες. Οι άνθρωποι με χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης δεν τεστ καλά, έχουν δυσκολία με εργασίες που απαιτούν την προσοχή (10). Αυτός είναι ίσως ο λόγος που είναι τόσο δύσκολο να μάθει για να περάσει τις εξετάσεις το χειμώνα και νωρίς την άνοιξη

Αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα

Λόγω πρόσληψη βαρβιτουρικά αυξάνει την ανάγκη για τη βιταμίνη D3. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να χορηγείται πρόσθετη συμπλήρωση της χοληκαλσιφερόλης. Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα επί του πετρελαίου έχουν βιταμίνη κολεστιπόλη και χοληστυραμίνης.

ταυτόχρονη λήψη του D3 με διουρητικά αυξάνει τον κίνδυνο της υπερασβεστιαιμίας. Αλλά αν συνταγογραφείται γλυκοζίτες και D3, μπορεί να υπάρχουν ανωμαλίες στην καρδιά.

Η αποτελεσματικότητα της χοληκαλσιφερόλης μπορεί να μειώσει αντι-επιληπτικά μέσα και κορτικοστεροειδή. Σε περίπτωση θεραπείας με αντιόξινα που περιέχουν μαγνήσιο ή αργίλιο, και λαμβάνοντας D3 αυξάνει την τοξικότητα του πρώτου.

Τώρα, φίλοι μου, ξέρετε τι είναι χρήσιμο είναι το θαύμα της ουσίας. Και μπορεί, αν χρειαστεί, για την ανασυγκρότηση των αποθεμάτων της σε σώμα με την τροφή. Για να μην λείψει τίποτα από ό, τι Πάω να σας πω στην επόμενη θέση, εγγραφείτε στις ενημερώσεις. Αυτό είναι όλο για σήμερα: μέχρι να συναντηθούμε ξανά

.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...