Υγεία

Vitaelife Pharma Omega 3 – απόψεις και τις τιμές

Περιεχόμενο:

Μόδα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής επιφέρει αλλαγές στη διατροφή των πολιτών μας. Και ίσως αυτός είναι ο λόγος που άρχισε να επικεντρωθεί σε διάφορα συμπλέγματα βιταμινών και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Αυτό αντιπροσωπεύει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι χρήσιμα για τη χρήση τους – εδώ είναι τα βασικά ερωτήματα που τίθενται από τους περισσότερους. Τα οφέλη των ωμέγα-3 είναι αναμφισβήτητη, καθώς αυτή η κατηγορία ουσιών αναφέρεται σε εκείνους που δεν παράγονται στο σώμα μας, και να έρθουν σε αυτό με ορισμένα τρόφιμα. Αλλά αν αυτά τα λίπη είναι ακίνδυνα;

Τα οφέλη των ωμέγα-3 είναι αναμφισβήτητη, όπως αυτή η κατηγορία των ουσιών αναφέρεται σε εκείνα τα οποία δεν παράγονται στο σώμα μας

Σύνθεση των ωμέγα-3

Οι θετικές ιδιότητες των ωμέγα 3 είναι ευεργετικά αποτελέσματα επί της ανάπτυξης και τη δομή των κυττάρων, την ανανέωση και την αναγέννηση τους. Επιπλέον, αυτά τα θρεπτικά συστατικά που δρουν ως φράγμα ενάντια στην αρνητική δράση του περιβάλλοντος. Δυστυχώς, η τυπική δίαιτα της Βόρειας Αμερικής είναι εξαιρετικά φτωχή σε αυτά τα σημαντικά στοιχεία.

Ωστόσο, για να ξεπεραστεί μια Γενική ανεπάρκεια αυτών των λιπαρών οξέων μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο εξειδικευμένες βιταμίνες και τα συμπληρώματα, αλλά μερικά είδη τροφίμων. Ωμέγα-3 που περιέχονται σε προϊόντα φυτικής και ζωικής προέλευσης. Ιδιαίτερα χρήσιμα από την άποψη αυτή, το λινάρι σπόρων, τα προϊόντα σόγιας και θαλασσινά.

Υπάρχουν τέσσερις τύπου ωμέγα 3:

 • Άλφα-λινολενικό (ALA). Συντίθεται αποκλειστικά στα προϊόντα φυτικής χαρακτήρα.
 • εικοσιδυοπεντανοικο (DPA). Αυτό το οξύ βρίσκεται μόνο σε λιπαρά θαλάσσιο ψάρι. Βοηθά το σώμα να παράγει επιπλέον θρεπτικά συστατικά, και εκτός από την απορρόφηση, το σώμα πρέπει να δαπανήσει τουλάχιστον ενέργειας.

Αυτή οξύ βρίσκεται μόνο στα λιπαρά θαλάσσιο ψάρι

 • δοκοσαεξανοϊκό (DHA). Οξέα αυτού του τύπου είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ανθρώπινη υγεία. Συχνά συντίθενται από θαλάσσια ψάρια, γαρίδες, αλλά σε φυτά είναι παρούσα σε πολύ μικρή δόσεις. Αυτό το είδος της ωμέγα-3 είναι απίστευτα ευεργετικό για την υγεία των εγκύων γυναικών, πρόληψη της τοξικότητας, και θα είναι επίσης χρήσιμη για τα παιδιά για τη φυσιολογική αύξηση και ανάπτυξη τους. Εκτός από αυτού του είδους των λιπαρών οξέων χρήσιμο να ληφθούν για να αποτραπεί η ανάπτυξη ασθενειών όπως οι αλλεργίες, προδιάθεση, καρδιακή προσβολή, και των χρόνιων παθήσεων των εσωτερικών οργάνων.
 • εικοσιπεντανοϊκό (ΕΡΑ). Είναι πλούσια σε κρέας, τα ψάρια, ακόμα και φυτικά προϊόντα. Είναι ένα εξαιρετικό προληπτικό μέτρο για την οστεοπόρωση, που χρησιμοποιούνται στην υπέρταση και την εμμηνόπαυση.

Δείτε επίσης: Πώς να επιλέξετε ωμέγα-3

Τα οφέλη των ωμέγα-3

Πολύ λίγοι άνθρωποι στην παιδική μου ηλικία, κατάφερε να αποφύγει την «βασανιστήρια» του ιχθυελαίου. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ξέρει πόσο σημαντικό λιπαρά οξέα για τον οργανισμό, και ότι το ιχθυέλαιο περιέχει επιπλέον πρόσθετα, τις απαραίτητες βιταμίνες τα παιδιά, οι γιατροί ήταν υποχρεωμένοι να συνταγογραφούν αυτό το φάρμακο σχεδόν όλα τα παιδιά για την πρόληψη. Αλλά φυσικά, αυτές είναι χρήσιμες κατά τον ίδιο τρόπο για τις ενήλικες γυναίκες και τους άνδρες.

Το κύριο όφελος των ωμέγα-3 έγκειται στην ικανότητά τους να ενισχύσουν τη δομή των κυτταρικών μεμβρανών

Να πάρει στο σώμα, οξέα βελτιώσει την κυτταρική δραστηριότητα, η οποία επηρεάζει φυσικά τη φυσιολογική λειτουργία όλων των οργάνων και των συστημάτων του σώματος. Ο κορεσμός του σώματος με ωμέγα-3 λιπαρά επιτρέπει να επιτευχθούν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία του εγκεφάλου, του καρδιαγγειακού συστήματος και του γαστρεντερικού σωλήνα?
 • φυσιολογική συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση του ατόμου, και στη συνέχεια εξαφανίζεται χρόνια κόπωση, ερεθισμός, κατάθλιψη?
 • η βελτιωμένη κατάσταση της πίεσης που συνοδεύει τη μείωση του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου, και υπερτασική κρίση?
 • εξαφανίζονται πόνο και τη φλεγμονή στην οστεοαρθρίτιδα και ρευματοειδή αρθρίτιδα?
 • Βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες?
 • μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης?

Ωμέγα 3 μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα

 • ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ακόμη και ορμονικές?
 • αυξάνει την ικανότητα του σώματος να αναγεννηθούν, ταχεία επούλωση των πληγών και την αποζημίωση των εσωτερικών οργάνων?
 • το σώμα αναζωογονηθείτε με φυσικό τρόπο, αυξάνει τον τόνο του δέρματος και την ελαστικότητα, ενίσχυσε τα νύχια και θύλακες των τριχών?
 • μειώσει σημαντικά την πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου.

Δείτε επίσης: ωμέγα-3 στα τρόφιμα

Θα πρέπει επίσης να επικεντρωθεί στη σημασία αυτών των λιπαρών οξέων για τις έγκυες γυναίκες. Τέτοιες ουσίες πλούσιες προϊόντα είναι ιδιαίτερα συνιστάται μέλλουσες μητέρες κατά το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο, επειδή όχι μόνο προωθούν την ομαλή ανάπτυξη του παιδιού, αλλά είναι ένα προφυλακτικό κατά gestosa (εξαιρετικά επικίνδυνο είδος της πρωινής ναυτίας).

Εκτός οι ευεργετικές ιδιότητες των ωμέγα-3 για τις εγκύους δεν τελειώνει εκεί, επειδή επίσης να μειώσει τον κίνδυνο των αποβολών και πρόωρου τοκετού. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν οι γυναίκες έχουν προβλήματα με τη διατροφή, λόγω της τοξικότητας, σίγουρα εμποτισμένα με ιχθυέλαιο, η οποία θεωρείται όχι μόνο η κύρια πηγή των λιπαρών οξέων ωμέγα-3, αλλά περιέχει επίσης πολλά άλλα χρήσιμα βιταμίνες.

Καλή αυτό το φάρμακο είναι για τους άνδρες, επειδή το ιχθυέλαιο είναι σε θέση να αντικαταστήσει όλα τα ζωικά λίπη, και το σημαντικότερο, δεν αναβάλλεται κάτω από το δέρμα. Αυτές οι ιδιότητες είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τους αθλητές κάνουν, αλλά και για τους απλούς ανθρώπους είναι επίσης απαραίτητη. Ωμέγα-3 που περιέχεται στο ιχθυέλαιο, συνεισφέρουν στην παραγωγή της τεστοστερόνης, η αναστολή των ορμονών του στρες, και αυτό καθιστά απαραίτητη για πολύπλοκες σχετίζονται με την εργασία φυσική και συναισθηματική πίεση. Επιπλέον, η τακτική πρόσληψη των λιπαρών οξέων ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο των ανδρών προβλήματα με τον αδένα στύση.

Harm ωμέγα 3

Ωστόσο, η χρήση των ωμέγα-3 σε περίσσεια μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στον οργανισμό. Όπως κάθε «φάρμακο» σε ακόρεστα λιπαρά οξέα έχουν επίσης παρενέργειες. Επομένως, είναι σημαντικό να παρακολουθείται προσεκτικά όχι μόνο η δοσολογία περιέχει ωμέγα 3 φάρμακα, αλλά επίσης να παρακολουθεί τους ρυθμούς της κατανάλωσης των θαλασσινών και φυτικά έλαια τα οποία είναι πηγές λιπαρών οξέων.

Οι κύριοι κίνδυνοι της υπερβολικής κατανάλωσης των ωμέγα-3 είναι να αντιπηκτικά

Οι κύριοι κίνδυνοι της υπερβολικής κατανάλωσης των ωμέγα-3 είναι αντιπηκτικά. Ως εκ τούτου, υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση αυτών των ακόρεστων λιπαρών ανθρώπους που πάσχουν από hemarthroses (αιμορραγία στις αρθρώσεις). Οι παρενέργειες των ουσιών αυτών αισθητές σε άλλες αγγειακές ασθένειες. Είναι αξιοσημείωτο ότι λόγω των αντιπηκτικά, ακόμα και μετά από μικρές αμυχές και αιμορραγία τριχοειδών αγγείων, η ζημιά μπορεί να είναι αρκετά σημαντική.

Δείτε επίσης: Το ιχθυέλαιο ή ωμέγα 3

Αντενδείξεις για την πρόσληψη των ωμέγα-3 ισχύουν για τα ακόλουθα πρόσωπα:

 • οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς σε αλλεργικές σε κάθε είδους θαλασσινά?
 • παρενέργειες μπορεί να εμφανιστούν κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και κατά τη γαλουχία?
 • αντενδείξεις ισχύουν και για τα παιδιά μέχρι να φτάσουν την ηλικία των επτά?
 • θύματα με σοβαρά τραύματα και σημαντική απώλεια αίματος?
 • αντιμετωπίζετε πλευρά ιδιότητες των οξέων και στη μετεγχειρητική περίοδο?

Κατά την μετεγχειρητική περίοδο δεν θα πρέπει να λαμβάνουν ωμέγα 3

 • υποφέρουν από αιμορροΐδες, και ασθένειες του χοληφόρων οδών, το ήπαρ και τους νεφρούς, τα λιπαρά οξέα σίγουρα θα προκαλέσει βλάβη?
 • αντενδείξεις επίσης σχετική με τη δραστική μορφή της φυματίωσης και μερικές ασθένειες του θυρεοειδούς αδένα?
 • επιδράσεις

 • πλευρά οξέα είναι επίσης πολύ εμφανής στο φόντο των οξειών και χρόνιων ασθενειών των εσωτερικών οργάνων.

Αλλά οι συνήθεις συνέπειες που αντιμετωπίζουν οι υγιείς ανθρώπους άνω των ωμέγα-3 στη ναυτία σώμα, διάρροια και άλλα προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα. Εάν ανακαλύφθηκε τις αρνητικές επιπτώσεις των λιπαρών οξέων, για να ελαχιστοποιηθεί η βλάβη, αμέσως διακόψει τη χρήση των μέσων που περιέχουν, να περιοριστεί η χρήση των προϊόντων που είναι πλούσια σε ωμέγα-3 και να ζητήσει τη βοήθεια ενός γιατρού. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι όλα αυτά ισχύει και για τα παιδιά. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε σε ποια ηλικία μπορούν να πάρουν φάρμακα με ωμέγα 3. Ωστόσο, είναι συνήθως η δόση αποδίδεται από τον παιδίατρο και δεν υπάρχει καλύτερο να κάνει χωρίς πρωτοβουλία.

‘? Document.body.appendChild (δ)? Document.pnctLoadStarted = (νέα% 20Date ()) getTime ()?. Document.pnctCnclLoad = λειτουργία () {document.pnctLoadStarted = 0? ΡΙ = document.getElementById (‘ pnctPreloader» )? αν (pl) pl.parentNode.removeChild (pl)}?. document.getElementById ( ‘pnctCancelBtn’) addEventListener ( ‘κλικ’, η λειτουργία (ε) {e.preventDefault ()? document.pnctCnclLoad ()})? setTimeout (λειτουργία () {var% 20st = document.pnctLoadStarted? αν (st & gt? 0 & amp? & amp? ((νέο% 20Date ()) getTime () – st & gt?. = 14000)) {document.pnctCnclLoad ()? προειδοποίησης ( ‘% 3C% 3F% 3DYii% 3A% 3AT% 28% 22uniprogy% 22% 2C +% 22Unfortunately% 2C + η + εικόνα + αναζήτηση + είναι + δεν + διαθέσιμες.% 22% 29% 3F% 3E’)}}, 15000 )? var% 20e = document.createElement ( ‘script’)? e.setAttribute ( ‘τύπος’, ‘κείμενο / javascript’)? e.setAttribute ( ‘charset’, ‘UTF-8’)? e.setAttribute (» src», ‘// postila.ru/post.js?ver=1&m=b&rnd =’ + Math.random () * 99999999)? document.body.appendChild (ε)}) ())?» & gt? λιπαρά οξέα

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...