Υγεία και εσείς

Silane Guard – υγρό γυαλί, απόψεις και την τιμή, αξίζει τον κόπο, πού να αγοράσουν, πώς λειτουργεί;

Σιλανίου Φρουρά ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατεύσει το σώμα. Ένα είδος υγρό γυαλί, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές στρώσεις, έτσι μόνο βελτιώνοντας το προστατευτικό στρώμα. Εξετάστε την αρχή της εφαρμογής, ένα πλήρες σύνολο των Willson σιλανίου Φρουράς και την αξία του
Το περιεχόμενο του άρθρου.

σιλανίου Φρουρά είναι ένα επαναστατικό προϊόν της ιαπωνικής κατασκευάστριας εταιρίας Willson, περισσότερο γνωστή ως ενός συστατικού , υγρό γυαλί. Η χρήση του προστατευτικού εξοπλισμού σιλανίου Φρουρά θα βοηθήσουν στην προστασία του χρώμα και για την απομάκρυνση μικρο-γρατσουνιές.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η βάση αυτής της φαρμακευτικής αγωγής έγκειται στο πυρίτιο συστατικό. Μέχρι πρόσφατα, σιλανίου Φρουρά ήταν διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία, αλλά τώρα ο κατασκευαστής επεκτείνεται στην αγορά οι πωλήσεις της στο έδαφος των χωρών της ΚΑΚ. Προηγουμένως στις αγορές αυτοκινήτων και καταστήματα μπορείτε να βρείτε ένα παρόμοιο υγρό γυαλί εταιρία Willson, αλλά σύμφωνα με τον κατασκευαστή του σιλανίου Φρουρά είναι ένα νέο βήμα για την προστασία της βαφής.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Πώς να προστατεύσει το σώμα αυτοκίνητο από σιλανίου Guard

Πώς να προστατεύσει το αμάξωμα του αυτοκινήτου σας – αυτή η ερώτηση ρωτάει τον εαυτό του κάθε ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Μετά από όλα, η προστασία του σώματος του αυτοκινήτου είναι πάντα ένα από τα σημαντικά θέματα για κάθε υποδοχής. Πρώτον, γιατί διατήρησε την εμφάνιση του αυτοκινήτου, και, δεύτερον, για να προστατεύσει το αυτοκίνητο από ζημιές χρώμα και τη διάβρωση.

Συχνά στα πολωνικά το αμάξωμα χρησιμοποιώντας ακριβά εργαλεία και να πληρώνουν πολλά χρήματα για στίλβωση αυτοκινήτων. Πώς θα δεν προσπάθησε, αλλά μετά από λίγο, ακόμα και για το νέο αυτοκίνητο θα είναι μικρο-γρατζουνιές. Πολλοί ειδικοί προτείνουν να καλύψει τις προστατευτικές ουσίες που το σώμα του αυτοκινήτου μετά από κάθε πλύσιμο, αλλά και πάλι η ποιότητα αυτών των φύλλων να περιμένουμε το καλύτερο.

Η Εταιρεία Willson έλαβε θετική φήμη λόγω της πρώτης υγρό γυαλί Willson σώματος Γυαλί Φρουράς για την προστασία του σώματος. Κατά τη στιγμή της εμφάνισης των εργαλείων της αγοράς ίση με δεν ήταν, αποδεκτή τιμή, και πολλά θετικά σχόλια έκανε το κόλπο για τη φήμη της εταιρείας. Τώρα, αυτό κατασκευαστής παρουσιάζει ένα εντελώς νέο μέσο για την προστασία του σώματος σιλανίου Φρουρά. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του υγρού γυαλιού της εταιρείας σιλανίου Φρουρά είναι νέο βήμα, σημαντική ανακάλυψη και η επόμενη γενιά του προϊόντος Body Γυαλί Φρουράς μεταξύ των αυτοκινήτων χημικών ουσιών για την προστασία του χρώματος.

Η ιαπωνική εταιρία Willson είναι γνωστή περισσότερο από 50 χρόνια από την παραγωγή διαφόρων ειδών προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου. Το πιο γνωστό εργοστάσιο βρίσκεται στα προάστια του Τόκιο. Ανάμεσα στα προϊόντα Willson μπορείτε επίσης να βρείτε μια ποικιλία από σαμπουάν, αξεσουάρ, την περιποίηση του σώματος, αρώματα και αξεσουάρ για το πλύσιμο.

Τι είναι σιλανίου Guard

σιλανίου Φρουρά είναι ένα ενιαίο υγρό συστατικό γυαλί, είναι σε θέση όχι μόνο να δώσουν μια από χρώματα και βερνίκια κάλυψη των παπουτσιών του αυτοκινήτου, αλλά και στην προστασία του οργανισμού από macrocarpon. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή Willson, το φάρμακο είναι ένα μεμονωμένο συστατικό. Αυτό σημαίνει ότι κανένα περαιτέρω χειρισμό για την εφαρμογή της δεν χρειάζεται (δεν χρειάζεται να αναμειγνύεται μερικά διαφορετικά μπουκάλια, η διαδοχική εφαρμογή διαφορετικών ενώσεων).

Η σύνθεση της υγρό γυαλί σιλανίου Guard περιλαμβάνει ένα πυριτίου στίλβωση στοιχεία και κηρώδη ουσία. Συχνά γυάλισμα του σώματος του βαγονιού είναι έγκυρη έως την πρώτη βροχή ή πλύσιμο, υγρό γυαλί σιλάνιο Guard δίνει μια ακτινοβόλο λάμψη στο σώμα του αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα (έως και ένα έτος). Σε αυτή την περίπτωση, σιλανίου Φρουρά έχει επίδραση απωθεί το νερό, το οποίο δίνει πλεονεκτήματα της στο σώμα θα είναι λιγότερο βρωμιά και ειδικά λιγότερο νερό, και ως εκ τούτου το στέγνωμα του αυτοκινήτου σας με τον ίδιο γκαράζ θα είναι πολύ πιο γρήγορα.

Ένα σύνολο του υγρού σιλανίου από το γυαλί Guard, Willson περιλαμβάνει:

  • φιάλη με υγρό γυαλί?
  • ο εφαρμοστής (αίτηση σφουγγάρι)?
  • γάντι βινυλίου?
  • μικροΐνες πανί?
  • εγχειρίδιο σε Europen για χρήση.

Η εφαρμογή ενός συστατικού υγρό σιλανίου γυαλί Φρουρά δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία και χρειάζεται ελάχιστο χρόνο, ακόμα και σε σύγκριση με το μεγάλο αδερφό του σώματος Glass Φρουράς. Κατά μέσο όρο 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί η στίλβωση του σώματος. Χρησιμοποιώντας σιλανίου Φρουρά για να φέρει πίσω την αρχική στιλπνότητα της βαφής και την περαιτέρω προστασία του.

Για ανασκοπήσεις των αγοραστών πέραν κατασκευαστή-ειδικές ιδιότητες, υγρό γυαλί σιλάνιο Guard έχει εξαιρετική αντιστατική επίδραση. Οι περισσότεροι αγοραστές συμβουλεύονται να μην πλένετε το αυτοκίνητο μετά την εφαρμογή για 2-3 ημέρες, και καλύτερα από 7 ημέρες, αυτό σημαίνει ένα καλύτερο κράτημα στην επιφάνεια.

Πώς να εφαρμόσετε σιλανίου Φρουράς στο σώμα του αυτοκινήτου

Συνήθως, η πολωνική σώμα χρειάζεται τουλάχιστον μια ώρα από το χρόνο και τα χρήματα δεν δίνουν πάντα το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Μετά την εφαρμογή των γυαλίζει θα πρέπει να σκουπίσετε γρήγορα την επιφάνεια, τη θερμοκρασία και πολλές άλλες αποχρώσεις, ενώ το γυάλισμα φινίρισμα μπορεί να απαιτήσει σημαντική προσπάθεια.

Όσο για υγρό γυαλί σιλάνιο Guard, η διαδικασία της εφαρμογής είναι πολύ απλή. Η πρώτη και η βασική απαίτηση του κατασκευαστή είναι ότι πριν την εφαρμογή του σώματος του αυτοκινήτου πρέπει να πλένονται και να ξηραίνονται από το νερό. Ακόμη μεγαλύτερη επίδραση μπορεί να επιτευχθεί με απομάκρυνση μηχανικά της πλάκας και το τρίξιμο μέσω τεχνητής αργίλου από Willson. Για ανασκοπήσεις αγοραστές Σιλάνιο Guard, εφαρμόζεται υγρό γυαλί είναι καλύτερα σε θερμοκρασία 25-30 C, αποφεύγοντας το άμεσο ηλιακό φως.

Εφαρμογή ενός συστατικού υγρό σιλάνιο γυαλί Guard για το σώμα είναι καλύτερη σε διάφορα στάδια σε συγκεκριμένα μέρη (φτερά, κουκούλα, πόρτες, οροφή). Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της γυάλισμα φινίρισμα. Και ναι, ποια είναι η διαδικασία γυάλισμα σώμα με σιλανίου Φρουρά. Το πρώτο βήμα είναι να σκουπίσει με ένα στεγνό πανί επιφάνεια, ας ως παράδειγμα, αυτή θα είναι η εμπρός πτέρυγα του αυτοκινήτου, έτσι απομακρύνετε τη σκόνη και τα μικρά σωματίδια.

Φορώντας χέρι προστατευτικό γάντι βινυλίου, λαμβάνει τον εφαρμοστή και ισχύουν γενναιόδωρα στο υγρό σιλανίου γυαλί Φρουράς. Δεν αξίζει την αποθήκευση ενός οχήματος, και καλύτερη εφαρμογή σε όλη την επιφάνεια του applicator.Please σημειωθεί ότι ο εφαρμοστής έχει δύο όψεις, ένα λευκό και ένα δεύτερο σκούρο γκρι με ένα μαλακό πανί, ακριβώς πάνω στο σκούρο γκρι επιφάνεια είναι απαραίτητο να εφαρμόζεται μια σιλανίου Φρουρά.
Τώρα τρίψτε την επιφάνεια του υγρού γυαλιού σώμα, δεν θα πρέπει να ωθήσει αρκετά σκληρά για να υγρανθεί το απλικατέρ, αλλά γεμίστε όλη τη επιφάνεια, που δεν πρέπει να χάσετε θέσεις. Μετά την εφαρμογή περιμένετε περίπου 5-10 λεπτά για να στεγνώσει το υγρό σιλάνιο γυαλί Guard. Η επιφάνεια πρέπει να είναι λευκό, μια σκιά ματ – είναι μια ένδειξη ότι είναι καιρός να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο.

Για να δώσουμε στο αυτοκίνητο μία απασχολημένος και λαμπρή απόχρωση, σκουπίστε την επεξεργασμένη επιφάνεια Σιλάνιο Guard με ένα πανί (περιλαμβάνεται). Δεν αξίζει πολύ να πιέσει, αρκετά ελαφρύ, κυκλική κίνηση στην επιφάνεια. Ένα μπουκάλι σιλανίου Φρουράς αρκετά για να τρίβετε το σώμα sedan 3-4 μεσαίου μεγέθους, ή σε πολλαπλά στρώματα για ένα αυτοκίνητο.

Κατασκευαστής Willson δεν συνιστά να οδηγήσετε σε ένα ανέπαφων νεροχύτη 7 μέρες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου , υγρό γυαλί σιλάνιο φύλακας θα έχει ένα στερεό ιδιότητες, με τη μορφή ενός προστατευτικού λεπτού φιλμ και στερεώνεται επί της επιφανείας. Υπομείνει όλες τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις της υγρό γυαλί σιλανίου Φρουρά θα διατηρήσει τις ιδιότητές του στην προστασία του οργανισμού κατά τη διάρκεια του έτους ή μέχρι 22 φορές κινητήρα.

Μια άλλη σημαντική διαφορά και πλεονέκτημα του υγρού σιλανίου από την ύαλο Guard Body Guard Glass θεωρείται επίστρωση πολλαπλών στρώσεων. Συχνά, πολλοί κατασκευαστές αυτών των χημικών ουσιών, συνιστάται να εφαρμόσει ένα παλτό, αλλιώς το δεύτερο στρώμα δεν μπορεί να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα ή, αντιθέτως, να χαλάσει την υπάρχουσα στρώση. Σε σιλανίου Φρουράς, μπορείτε να εφαρμόσετε πολλά επίπεδα, και για κάθε επόμενη θα βελτιώσει μόνο την προηγούμενη, και ως εκ τούτου η προστασία του σώματος θα είναι πολλές φορές καλύτερα.

Η τιμή κιτ Σιλάνιο Guard από Willson

Σιλάνιο Guard – υγρό γυαλί για να δώσει ένα λαμπρό σκιά της αρχικής βαφής του αυτοκινήτου. Ως νέα και μόλις αρχίζουν να εμφανίζονται στην αγορά του αυτοκινήτου, οι τιμές μπορεί να είναι πολύ απρόβλεπτη. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή Willson, για την Ευρώπη της αγοράς καλύτερο υγρό γυαλί τιμή σιλανίου Φρουράς ώστε το 1990 …, αν και σε ορισμένα καταστήματα να πωλούν για 4000 ….

Συγκρίνοντας με άλλα μέσα για τη φροντίδα για το σώμα του οχήματος, η νέα σιλάνιο Φρουρά κερδίζει, έτσι ώστε η μέθοδος εφαρμογής και το χρονοδιάγραμμα της διατήρησης του σώματος. Το κιτ είναι αρκετά απλό για χρήση στο σπίτι. Αν πάτε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων ή εκατό, στα πολωνικά το σώμα, μια τέτοια διαδικασία μια φορά θα κοστίσει περίπου …. Για να αγοράσετε ή δεν έχει οριστεί σιλανίου Φρουρά είναι η λύση για κάθε ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, αλλά η εξοικονόμηση με αυτό το μέσο της προστατευτικής το σώμα είναι σημαντική.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...