Ομορφιά

Realquit – απόψεις και τιμή, γιατί είναι αξίζει να αγοράζει; Ελεγχος

ότι το κάπνισμα είναι βλαβερό, όλοι γνωρίζουν, αλλά οι περισσότεροι καπνιστές δεν έχουν πλήρη επίγνωση της πραγματικής βλάβης από τον καπνό.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Κατά τη διάρκεια της καύσης του καπνού παράγει πολλά γήπεδα που ένα πυκνό στρώμα περιβάλλει τους πνεύμονες σε περίπτωση εισπνοής.

Αυτό το φιλμ αποτρέπει το οξυγόνο, προκαλεί μια σειρά από πνευμονική και καρδιακών ασθενειών, βρογχίτιδα, φυματίωση, και κακοήθεις αλλοιώσεις.

Το πρώτο σύμπτωμα που το σώμα δεν είναι εντάξει, είναι ο βήχας του λεγόμενου καπνιστή – μια ανεξέλεγκτη επιθυμία να βήξει το πρωί

.

Η νικοτίνη είναι ένα αδύναμο φάρμακο για την πλήρη, χωρίς υποτροπή, για να απαλλαγούμε από την εξάρτηση θα χρειαστούν τουλάχιστον 8 χρόνια. Κατά τη λήξη αυτής της χρονικής περιόδου έχασε τη λαχτάρα.

Η ανάκτηση θα διαρκέσει περίπου 15 χρόνια. Πρέπει να είναι αρκετά ισχυρό κίνητρο και ισχυρή θέληση για τον εαυτό σας για να εξαλείψει τη συνήθεια.

Auriculoterapia – τι είναι αυτό

;

Κινέζοι επιστήμονες έχουν κάνει μια σημαντική και αναπάντεχη ανακάλυψη -. Φαίνεται ότι το ανθρώπινο αυτί μιμείται τη στάση του παιδιού στη μήτρα

Στο αυτί είναι περισσότερο από 200 βιολογικά ενεργά σημεία, τα οποία αντιστοιχούν στη θέση των οργάνων του εμβρύου. Που επηρεάζουν αυτά τα σημεία, είναι δυνατό να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους χωρίς φάρμακα και ενέσεις.

Μέθοδοι επίδραση στην βιολογικά ενεργό σημεία:

 • βελονισμός?
 • κύματα διέγερση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου?
 • μασάζ?
 • η καυτηρίαση.

Αυτή η μέθοδος ονομάζεται auriculomedicine θεραπεία. Μια μέθοδος για τη θεραπεία της εξάρτησης από τον καπνό το 1997 προστατεύεται διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και υιοθετήθηκε ως επίσημο σε πολλές χώρες του κόσμου.

τόσο περίπλοκη, αναφέρεται ως η διαδικασία για την επιβολή πηγή ερεθισμού σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο αυτί με τη μέθοδο της γαλλικής Nogie επιστήμονα πεδίο.

Μία από τις μεθόδους της aurikulorefleksoterapii είναι η χρήση ειδικών Βιομαγνήτες.

Μαγνήτες Realquit – πρώτη συνάντηση

Δύο μικρά Realquit μαγνήτη περικλείονται σε ένα επιχρυσωμένο θήκη του δίσκου, να εξαλείψει την επιθυμία για κάπνισμα, λόγω της οποίας ο άνθρωπος γρήγορα παίρνει απαλλαγούμε από την εξάρτηση από τον καπνό.

Κυκλοφόρησε δύο ποικιλίες των μαγνητών:

 • επιχρυσωμένο με λευκό χρυσό του ίδιου μεγέθους?
 • plated κίτρινο χρυσό -. Μαγνήτες μεγέθους 5 mm και 8 mm σε διάμετρο

Η αρχή της λειτουργίας και η αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι η ίδια. Ο αρχικός σχεδιασμός επιτρέπει σε άλλους να αντιλαμβάνονται τη θεραπεία τη συσκευή ως διακόσμηση. Επιχρύσωση εμποδίζει την εμφάνιση αλλεργικής αντίδρασης s.

Μοιάζει με το σχεδιασμό Realquit

Η σχεδίαση αποτελείται από δύο μαγνήτες σε σχήμα δίσκου, μεγαλύτερα και μικρότερα μεγέθη, τα οποία εφαρμόζονται στην επιφάνεια του αυτιού με της εξωτερικής και εσωτερικής πλευράς.

Κρατήστε τη συσκευή από την μαγνητική έλξη. Σώματος που καλύπτεται με φύλλα χρυσού για να διατηρήσουν την καλύτερη της αγωγιμότητας των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, αλλά και να αποκλείσει τον παράγοντα της Αλλεργία στο μέταλλο.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Κατά τη διαδικασία επεξεργασίας, διατηρεί την ακεραιότητα του δέρματος, εξαλειφθεί εντελώς την εμφάνιση της φλεγμονής.

Οδηγίες για τη χρήση μαγνητικών σχεδιασμό Realquit

βιομεγεθύνονται κατά του καπνίσματος Realquit εύκολο στη χρήση, θα πρέπει μόνο:

 • βάλει τα μαγνητικών δίσκων στα δάχτυλα δείκτη?
 • συνδέστε το μικρότερο μαγνήτη στην εσωτερική πλευρά του αυτιού?
 • μια σημαντική κίνηση για να καθορίσει τη θέση του μαγνήτη στο πίσω μέρος του αυτιού.

Από την ίδρυση του συνόλου για το αυτί στο μηχανισμό επούλωσης αρχίζει να λειτουργεί.

Η σωστή επιλογή των σημείων αντίκτυπο στο αυτί για να επιβεβαιώσει κάποια επώδυνων συμπτωμάτων ή μυρμήγκιασμα κατά την εφαρμογή του κιτ επούλωση. Εάν τα συναισθήματα είναι πολύ επώδυνη ή δυσάρεστη, είναι δυνατόν να μειωθεί ο χρόνος της δράσης των μαγνητών σε έναν χρόνο ενώ αυξάνεται η πολλαπλότητα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο χρόνος έκθεσης δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 4 ώρες.

Πρόληψη την επιθυμία να καπνίσουν είναι τακτική έκθεση στον μαγνήτη Realquit σε βιολογικά ενεργό σημείο για 4-6 ώρες ημερησίως.

Οι πρώτες έξι ημέρες μπορείτε να καπνίζουν μια κανονική ημερήσια δόση του καπνού, Νόνα 7 ημέρες συνιστάται όχι περισσότερο καπνό.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η διάρκεια του μαθήματος εξαρτάται από τις ατομικές ιδιότητες του οργανισμού, συνήθως της αποστροφής από τον καπνό τσιγάρου και το κάπνισμα αρκετό 10-12 διαδικασίες. Ένα πλήρες μάθημα είναι 4 εβδομάδες.

Συνιστάται να αναλάβει πλήρως, ανεξάρτητα από το τι μέρα οι άνθρωποι σταμάτησαν το κάπνισμα στην πραγματικότητα. Μετά τη θεραπεία, η λαχτάρα για νικοτίνη ποτέ δεν έρχεται πίσω.

Περιγραφή Βίντεο μαγνήτες Realquit σε Europen.

Η γνώμη των ασθενών Realquit

Αξιολογήσεις των ασθενών που έχουν υποστεί τις συνέπειες της Βιομαγνήτες για τον εαυτό σας, 2-3 μέρες υπάρχει μια έντονη απέχθεια στον καπνό και το κάπνισμα στη Γενική.

Ενδείξεις και αντενδείξεις για τη χρήση

Μέθοδος επιρροή στην βιολογική άποψη των κόλπους κατεργάζονται με οποιοδήποτε εθισμό, νικοτίνη, ο αλκοολισμός, η κατάχρηση ναρκωτικών.

Η κύρια προϋπόθεση – η επιθυμία του ασθενούς να εγκαταλείψει τη συνήθεια . Η εξάλειψη της λαχτάρα για το κάπνισμα, διέγερσης προστατευτικής διαδικασίες στο ανθρώπινο σώμα, μαγνήτες Realquit παρέχει αποτελεσματική βοήθεια στον αγώνα κατά του εθισμού στη νικοτίνη.

Τεχνολογία Επεξεργασίας ώθηση μαγνήτες καπνίζοντες προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ολοκληρωμένες κλινικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητα της μεθόδου – πάνω από 80% -. Όταν απαλλαγούμε από την εξάρτηση από τον καπνό

Σε νοσοκομεία, αυτή η μέθοδος θεραπείας αναγνωρίζεται επίσημα.

βιομεγεθύνονται κατά του καπνίσματος Realquit αντενδείκνυται όταν:

 • η χρήση των βηματοδοτών και άλλων τεχνητών μηχανικών συσκευών στο σώμα?
 • η παρουσία των κακοήθων όγκων?
 • κύησης

ιαπωνική μάσκα της νεολαίας το μυστικό της αιώνιας φρεσκάδα του προσώπου σας. Τι μυστικά που κρύβονται κάτω από τη μάσκα της Ιαπωνίας, βρείτε στο άρθρο.Η μας μπάλωμα Kinoki θα βοηθήσει να καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες και ακαθαρσίες. Οδηγίες για τη χρήση και σχόλια σχετικά με αυτό το εργαλείο είναι διαθέσιμο για μελέτη εδώ.

Τα πλεονεκτήματα των μαγνητών Realquit

Μαγνήτες από το κάπνισμα Realquit έχουν ένα τέτοιο πλεονέκτημα:

 1. Απλή δραστηριότητες οδηγούν σχεδιασμός για δράση.
 2. Ένα μοναδικό σύνολο Realquit ξεκινά τις εργασίες του αμέσως μετά την εγκατάσταση.
 3. Η θεραπεία με μαγνήτες δεν απαιτεί επιπλέον χώρο και το χρόνο -. Ο μηχανισμός λειτουργεί ανεξάρτητα από το τι ασθενούς
 4. μηχανισμού

 5. Θεραπεία μοιάζει με μια διακόσμηση. Δεν μπορούμε να διστάζουν να βγουν έξω.
 6. Δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση πώς να χρησιμοποιούν μαγνήτες. Η μέθοδος είναι τόσο απλό που μπορείτε να εγκαταστήσετε το σχεδιασμό για τη διακοπή του καπνίσματος, μπορεί ακόμη και ένα μαθητή.
 7. Εξαλείφει την διαρκή επίβλεψη ιατρού – μαγνητική παράγει μια αποστροφή για τον καπνό – και η θεραπεία θα γίνει ομαλά και ήσυχα

.

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου της εξαλείφοντας την παρόρμηση για κάπνισμα έχει αποδειχθεί από πολυάριθμες κλινικές μελέτες.

Πού και πώς μπορείτε να αγοράσετε Realquit

βιομεγεθύνονται Realquit μπορείτε να αγοράσετε μέσω του Διαδικτύου.

Πολλά online καταστήματα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την πώληση και την παράδοση της Βιομαγνήτες.

Safer να χρησιμοποιήσετε μια δοκιμασμένη εταιρεία, για να μην πέφτουν θύματα απάτης κατά πρώτο λόγο θα πρέπει να προειδοποιήσει πάρα πολύ φθηνά Βιομαγνήτες Realquit τιμή.

Η παραγγελία γίνεται, χωρίς να φύγετε από το σπίτι, και θα καταβάλλεται σε μετρητά κατά την παράδοση.

Τα προϊόντα μπορεί επίσης να παραγγελθεί από εμάς σε μια έκπτωση και με την εγγύηση του κατασκευαστή.

Σε οποιαδήποτε μέθοδο της παραγγελίας και την αγορά ιατρικών μαγνήτες για να αγοράσουν τα προϊόντα μπορεί κάθε πρόσωπο που αποφάσισε να εγκαταλείψει το κάπνισμα. Δεν απαιτεί τις συνταγές και τις κατευθύνσεις. Δεν μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, ένα συνήθη τρόπο διατροφής.

Η θεραπεία του εθισμού στη νικοτίνη με Realquit προοδευτική μέθοδος εγγυάται την πλήρη απελευθέρωση από τις βλαβερές συνήθειες εύκολη και προσιτή. Η λαχτάρα δεν έχει αποκατασταθεί την πάροδο του χρόνου.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...