Υγεία και εσείς

Provocative Gel – απόψεις και την τιμή, πού να αγοράσετε

Η σεξουαλική ψυχρότητα στις γυναίκες εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους. Κάποιος δεν αισθάνεται μια ισχυρή λίμπιντο και τη σεξουαλική επαφή υποφέρει ως δεδομένη. Κάποιος έχει πολύ λίγο λιπαντικό και συνουσία είναι ενοχλητικό για τους δύο εταίρους. Οι άλλες κυρίες δεν μπορούν να βιώσουν οργασμό. Με όλα αυτά τα προβλήματα προτίθεται να αντιμετωπίσει τα οικεία Πρόκληση γέλης (Προκλητική Gel).

απόψεις των γιατρών και των αγοραστών σε αυτό το λιπαντικό είναι μάλλον αντιφατική. Διαβάζοντας τα πολλά αρνητικά και τα θετικά σχόλια, να κατανοήσουν, όπου η αλήθεια και την εξαπάτηση, είναι αρκετά δύσκολο. Ως εκ τούτου, μελετήσαμε προσεκτικά την περιγραφή του φαρμάκου, τη σύνθεση, οδηγίες χρήσης -. Με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνει, θα απαντήσει στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με Πρόκληση

Μην διστάσετε και δεν ανέχονται Προκλητικές Gel

Αν μια γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με το πρόβλημα της σεξουαλικής ψυχρότητας, δεν είναι απαραίτητο να ντρέπεται. Περιττό να ανεχθεί αυτή την κατάσταση, γιατί τίποτα καλό δεν θα. Η έλλειψη ευχαρίστησης από τη σεξουαλική επαφή οδηγεί στο γεγονός ότι η γυναίκα προσπαθεί συνεχώς να «otmazatsya» από αυτόν. Το αποτέλεσμα είναι τα προβλήματα με το σύντροφο (ακόμα και χωρισμό από αυτόν) και πολλές από τις ασθένειες που σχετίζονται με την αποχή.

Gel Εγκλωβισμός οικεία λιπαντικό, το οποίο μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της σεξουαλικής ευαισθησίας τόσο για τις γυναίκες και τους άνδρες.

Η τακτική σεξ είναι απαραίτητο για τις γυναίκες να διατηρήσουν φυσιολογικά ορμονικά επίπεδα και σταθερή ψυχική κατάσταση. Έτσι προφανές όταν τα συμπτώματα της σεξουαλικής ψυχρότητας πρέπει να εφαρμοστεί φάρμακα κρέμα είδος Πρόκληση -. Είναι σε θέση να τονώσει τη λίμπιντο και να ενισχύσουν τη σεξουαλική διέγερση των γυναικών

Η πολλαπλών συστατικών Προκλητική Gel

Πηκτώματα περιέχει μια μάλλον περίπλοκη εκ πολλών συστατικών σύνθεση. Όλα τα συστατικά που δεν θα περιγράψουμε επειδή θα πάρει πάρα πολύ χρόνο. Λίστα το πιο σημαντικό.

Φυσικές και συνθετικό λιπαντικό κηρού.

Είναι το κύριο συστατικό που συνθέτει την έλλειψη της γυναικείας λιπαντικού παράγεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης. Στην υφή είναι ταυτόσημη με λίπανση του κόλπου, και λόγω του γεγονότος ότι το φάρμακο έχει προστεθεί στο απεσταγμένο νερό, η ουσία αποδεικνύεται δεν κολλάει και ξήρανση για 15-20 λεπτά (δηλαδή, μετά από το φύλο, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τρέχει στο ντους για να ξεπλύνετε τα ίχνη του φαρμάκου).

Η γλυκερίνη.

Είναι αποδεδειγμένο ότι πολλές γυναίκες που πάσχουν από το σύνδρομο της σεξουαλικής ψυχρότητας, έχουν υπερβολικά ξηρό δέρμα των γεννητικών οργάνων. Αυτό προκαλεί δυσφορία, αίσθημα καύσου και στεγανότητα. Οι γυναίκες μερικές φορές ακόμα και επώδυνες κατά τη συνουσία. Η γλυκερίνη είναι ένα μαλακτικό συστατικό, λόγω της οποίας υγραίνεται το δέρμα των γεννητικών οργάνων. Επιπλέον, θα είναι ευχάριστες τόσο για τις γυναίκες και τους άνδρες.

Η καφεΐνη, μέντα

Αυτά τα δύο στοιχεία έχουν ένα τονωτικό αποτέλεσμα, ισχυρότερη διεγείρει μια γυναίκα. Είναι ελαφρώς ερεθίζουν τα νεύρα των γεννητικών οργάνων (αισθάνθηκε ωραίο και δροσερό). Κατά τη διάρκεια της συνουσίας, η γυναίκα είναι πιο ευαίσθητο στην αφή σύντροφό οργασμό ενισχύεται αρκετές φορές.

Είναι λάθος να υποθέσουμε ότι το φάρμακο είναι μια τεχνητή ορμόνη. Αν ήταν εκεί, το εργαλείο θεωρήθηκε φάρμακα, θα έχουν πολλές αντενδείξεις και παρενέργειες. Για να το αγοράσουν θα είναι δυνατή μόνο στα φαρμακεία με ιατρική συνταγή. Στην πραγματικότητα, στην Πρόκληση των ορμονών δεν είναι, έχει μια απλή σύνθεση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ιατρικούς σκοπούς.

Ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι κατά τη χρήση του διέγερση της φυσικής παραγωγής της ωκυτοκίνης, ντοπαμίνη, σεροτονίνη, ενδορφίνη. Το γεγονός ότι η τόνωση λιπαντικό σας επιτρέπει να απολαύσετε το σεξ, και όταν διεγείρεται, αυτές οι ορμόνες που παράγονται ενεργά από το σώμα της γυναίκας.

Σε ορισμένες απόψεις οι γυναίκες γκρινιάζουν ότι η συμβουλή είναι καλή, αλλά η τιμή είναι πολύ υψηλή. Πράγματι, το κόστος του εργαλείου είναι αρκετά μεγάλο, αλλά δεν είναι πολύ υπερβολικές. Η μέση τιμή των 990 … ανά πακέτο. Στο κατάστημα ή φαρμακείο μπορείτε να βρείτε μια άλλη στενή κρέμα ή αλοιφή λίγο φθηνότερη – 300-400 RUB. Αλλά η σύνθεσή τους είναι είτε πολύ χημείας (που είναι μη ασφαλές), ή έχουν αντιοικονομική χρήση. Πρόκληση με μια ισχυρή σύνθεση και ένα πακέτο είναι αρκετά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε η τιμή είναι αρκετά ευνοϊκή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λίπανση Προκλητικές Gel

Οδηγίες για τη χρήση της κρέμας είναι πολύ απλή – είναι ακριβώς το ίδιο όπως και κάθε άλλο αλοιφή για την τόνωση της σεξουαλικής διέγερσης των γυναικών. Επιτρέπονται οι δύο τρόποι για να χρησιμοποιήσετε:

  • Μέθοδος # 1: πριν από την έναρξη της σεξουαλικής επαφής πρέπει να αποσπάσουν μια μικρή ποσότητα τζελ για τους άνδρες πέος, απλώστε το πάνω στην επιφάνεια, περιμένετε 7-10 λεπτά, όταν το εργαλείο θα κλωτσήσει μέσα, και να αρχίσουν να έχουν σεξουαλικές συνουσία.
  • Μέθοδος δύο: πριν από την έναρξη της σεξουαλικής επαφής πρέπει να αποσπάσουν μια μικρή ποσότητα gel στην παλάμη σας και να το διανείμει πάνω από την επιφάνεια των γεννητικών οργάνων των γυναικών, το φάρμακο αρχίζει να δρα μετά από 7-10 λεπτά, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίζουν να έχουν σεξουαλική επαφή.

Πώς να μην πέσει για τους απατεώνες δόλωμα;

Αυτό το θέμα είναι σχετικό γιατί τώρα έχουν περιπτώσεις πλαστών Πρόκληση τζελ. Πριν από την αγορά, βεβαιωθείτε ότι πριν αρχικό μέσο. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παρούσας γέλης για προσωπική χρήση:

  • Εμπορική Ονομασία: Προκλητικές Πρόκληση ή Gel
  • Μορφή: Κρέμα
  • Κύριος σκοπός: λιπαντικό, την ενίσχυση της σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες
  • Διάρκεια: αρχίζει να λειτουργεί σε 7-10 λεπτά μετά την εφαρμογή και το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι την επίτευξη οργασμού
  • Συσκευασία: κόκκινο κουτί, μέσα στο κόκκινο σωλήνα με μαύρο καπάκι
  • Συσκευασία: 50 ml
  • Κατασκευαστής: OOO “Εργαστήριο Πάρτε” Η Ευρώπη
  • Τιμή: 990 ρούβλια (η πώληση στον επίσημο δικτυακό τόπο)

Θα πρέπει το αρχικό εργαλείο, σας συμβουλεύουμε να παραγγείλετε το φάρμακο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Εκεί μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα των συστατικών στη σύνθεση, κατεβάστε το εγχειρίδιο και να διαβάσετε τις πραγματικές απόψεις σχετικά με το τζελ.

Για να συνοψίσουμε: στο σύγχρονο κόσμο, σχεδόν όλα τα προβλήματα είναι διαλυτά. Οι γυναίκες δεν είναι απαραίτητο να αποσυρθεί στον εαυτό τους, σε απόγνωση, για τον τερματισμό της σχέσης μόνο λόγω της μειωμένης λίμπιντο ή έλλειψη σεξουαλικής διέγερσης. Η συμβουλή βοηθά πραγματικά να απολαμβάνουν το σεξ. Η τιμή είναι αρκετά λογικό, αντενδείξεις και παρενέργειες, όταν χρησιμοποιείται σωστά δεν συμβαίνει.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...