Υγεία και εσείς

Handy Heater – απόψεις και την τιμή, αξίζει τον κόπο, πού να αγοράσετε;

Rovus Handy Θερμαντήρας θα βοηθήσει θερμάνει το περίβλημα γρήγορα και εύκολα, διότι αυτό θερμαντήρα χρησιμοποιεί μια εγκατάσταση επιτοίχια και συνδεδεμένα με μια συμβατική πρίζα. Σαφείς και εύκολη ψηφιακή ελέγχους, ένα χρονόμετρο θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε on – off θέρμανσης για 12 ώρες. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας της συσκευής ή βλάβες στο διακόπτη δικτύου θα σας σώσει από δυσάρεστες συνέπειες. Θερμάστρα θερμάστρα εξουσία Handy Rovus 350 watt και σας επιτρέπει να επιτευχθεί μια άνετη θερμοκρασία, χωρίς να καίει το οξυγόνο και το στέγνωμα των βλεννογόνων του ανθρώπινου σώματος.

Είναι πολύ σημαντικό για τις οικογένειες με παιδιά και κατοικίδια. Εργονομικός σχεδιασμός αναπτύχθηκε σε ειδικά εργαστήρια, είναι διαθέσιμα για διάφορους σκοπούς. Στο γραφείο, στο εξοχικό σπίτι, το νηπιαγωγείο, το μπάνιο, το καμαρίνι της σάουνας, καταστήματα σε περιοχές όπου είναι σημαντικό να διατηρηθεί ένα σταθερό και άνετο εξοπλισμό, θα συνδυάσει σε κάθε δωμάτιο. Το θερμαντικό στοιχείο στον θερμαντήρα θερμαντήρα Handy Rovus είναι κατασκευασμένο από ασφαλή κεραμικά. Πλαστική θήκη δεν είναι επιρρεπής σε θέρμανση. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορεί να γίνει το κλειδί για την ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού!

 • Αυτοματισμός, προστατεύοντας από την υπερθέρμανση και τις πτώσεις τάσης στο δίκτυο.
 • Οικονομικό El -. 350 W., δεν θα καταστρέψει τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά θα δώσει μια ευχάριστη συνομιλία σε ένα ζεστό δωμάτιο
 • Η απλότητα και η αξιοπιστία του θερμαντικού στοιχείου που μπορεί να ικανοποιήσει τις συναδέλφους στο άνετο γραφείο ρύθμιση για πολλά χρόνια.

Θερμάστρα «βολικό Heather NOVUS» μπορεί να γίνει φίλος και βοηθός, προστάτης και φύλακας από τις σκληρές παγετούς και το κρύο!

 1. Compact, ισχυρό, χαμηλό θόρυβο, υψηλό επίπεδο προστασίας.
 2. Αυτόματη προστασία.
 3. Η επιλογή των ταχυτήτων λειτουργίας.
 4. Η ευκολία εγκατάστασης και σύνδεσης.
 5. Η ικανότητα να ρυθμίσει την θερμοκρασία στην κλίμακα από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
 6. 12 ώρες χρονόμετρο με τη δυνατότητα να προγραμματίσει τη σειρά του -. On-off
 7. Μικρό μέγεθος σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα τη συσκευή από δωμάτιο σε άλλους χώρους, αν είναι απαραίτητο.
 8. Η οθόνη (ψηφιακή οδήγησε το μοντέλο) θα βοηθήσει στη διαχείριση του θερμαντήρα.
 9. Στήριγμα τοίχου εξοικονομεί χώρο στο δωμάτιο.

Πού να αγοράσετε Handy καλοριφέρ και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της

Σας προτείνουμε να αγοράσετε μια θερμάστρα Handy Rovus μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή, η τιμή του θερμαντήρα «πρακτικό Heather» είναι μόνο …

Για να παραγγείλετε, θα πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή και εκεί θα βρείτε μια φόρμα σειρά με την οποία θα πρέπει να εισάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου στον διεθνή μορφή. Μετά από αυτό θα επικοινωνήσετε με το διαχειριστή για να αποκτήσετε τη διεύθυνση παράδοσης και παροχής συμβουλών. Θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις τιμές, τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις, συμβουλεύει σχετικά με τις νέες επιχειρήσεις.

 • Χρονόμετρο: ηλεκτρονική?
 • Κατηγορία: Θερμοσίφωνες εξαερισμού θερμότητας?
 • Η ηλεκτρική ισχύς των 350 watts?.
 • Προστασία από υπερθέρμανση: αυτόματο?
 • δικτύου Τάση: 220 Volt?
 • Σύστημα

 • Έλεγχος: το ηλεκτρονικό σύστημα?
 • Η ικανότητα να προσαρμόζει τη θερμότητα: απείρως μεταβλητή (stepless) προσαρμογή, σε θερμοκρασία που κυμαίνεται από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου?
 • Η παρουσία του θερμοστάτη: Ηλεκτρομηχανολογικές θερμοστάτη?
 • Η δυνατότητα αλλαγής τρόπους:. Δύο τρόπους

Θερμάστρα Handy Rovus ευνοϊκά με τα μοντέλα αυτού του τύπου που διατίθενται στην αγορά. Σύνδεση ελπίδες τους με αυτό το θερμοσίφωνα, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το που πλησιάζει το κρύο. Εξοικονόμηση χρημάτων θα προσφέρει λογικές τιμές, αξιόπιστος σχεδιασμός και οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα είδη των ηλεκτρικών θερμοσιφώνων Handy θερμαντήρα

Συχνά, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών χώρας που αντιμετωπίζει δυσκολίες θέρμανση των σπιτιών τους, γιατί σε πολλά από αυτά δεν συνδέονται με οποιαδήποτε Κεντρική θέρμανση ή ακόμα και του φυσικού αερίου. Στη συνέχεια, η εναλλακτική γίνεται ηλεκτρικής ενέργειας και, κατά συνέπεια, δεν υπάρχει δυνατότητα θέρμανσης που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά καλοριφέρ. Πολλοί από αυτούς μπορεί να χρησιμεύσει ως συμπλήρωμα της μπαταρίας της Κεντρικής θέρμανσης, όπως καλοριφέρ Handy θερμαντήρα Rovus!

θερμαντήρες με μετατροπή της θερμότητας

Ένας από τους πιο κοινούς τρόπους που διαθέτει ηλεκτρική θέρμανση. Η αρχή λειτουργίας είναι απλή. Ψυχρός αέρας από το δωμάτιο ελεύθερα ή δια της βίας στο εσωτερικό της συσκευής θέρμανσης, όπου θερμαίνεται σε μια ορισμένη θερμοκρασία και επιστρέφει στην αίθουσα. Τέτοια θερμαντήρες εξοπλισμένο με ένα σύστημα διακοπής που ενεργοποιείται όταν ο αέρας θερμαίνεται στην καθορισμένη θερμοκρασία. Αλλά έχουν ένα μειονέκτημα – λόγω της δημιούργησε διαφορές θερμοκρασίας κοντά στο ανώτατο όριο και πάνω από το δάπεδο, αύξηση της κυκλοφορίας της σκόνης στον αέρα. Τέτοια θερμαντήρες συχνά εγκαθίστανται σε κατοικίες και κτίρια γραφείων.

 • Πλεονεκτήματα: σχετικά χαμηλό κόστος, την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια, γρήγορη θέρμανση των χώρων?
 • Μειονεκτήματα:. Η απορρόφηση του οξυγόνου, η κυκλοφορία της σκόνης στην αίθουσα

Θερμοσίφωνες

Αυτά συμπαγείς θερμαντήρες λειτουργούν με την αρχή της κίνησης των μάζας του αέρα από έναν ανεμιστήρα. Ο αέρας σε αυτά θερμαίνεται από το θερμό πηνίο ή το κεραμικό στοιχείο. Η πρώτη είναι φθηνότερα, αλλά το θερμαντικό στοιχείο καίνε οξυγόνο και ξηρό αέρα. Ο δεύτερος δεν έχει τέτοια χαρακτηριστικά, αλλά είναι πιο ακριβά. είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή θερμαντικά σώματα ονομάζονται τα όπλα θερμότητας. Συχνά αυτό το είδος των θερμαντήρων είναι ο μόνος τρόπος θέρμανσης ιδιωτικές κατοικίες.

 • Πλεονεκτήματα: χαμηλού κόστους, συμπαγές, ταχεία θέρμανση του αέρα?
 • Μειονεκτήματα:. Σιγανή φωτιά, ο θόρυβος από τον ανεμιστήρα

συσσωρευτές θερμότητας H4>

Αυτό είναι ένα σχετικά νέο είδος των συσκευών θέρμανσης, που έγινε δημοφιλής με την εισαγωγή των διαφόρων τιμολογίων για θέρμανση στην διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Αυτή η συσκευή αποθηκεύει θερμότητα κατά τη διάρκεια περιόδων χαμηλής δραστηριότητας και φορτίο στο πλέγμα και στη συνέχεια αποσυνδέεται από την εξουσία και εκλύει θερμότητα. Αυτή η επιλογή είναι επωφελής για θερμαντήρες εγκατεστημένη όπου θέρμανσης χώρου είναι στερεό καύσιμο. Η δεξαμενή παρέχει θερμότητα στην περίοδο φόρτωσης καυσίμου και αμέσως μετά την καύση του, και απορροφά σε έναν χρόνο όταν υπάρχει πλεόνασμα της θερμότητας. Αυτή η μέθοδος μειώνει την ανθρώπινη παρέμβαση στο σύστημα της αυτόνομης θέρμανσης.

 • Πλεονεκτήματα: απόδοση, την ικανότητα να διατηρεί μία θερμοκρασία, μειώνοντας το κόστος των καυσίμων
 • .

 • Μειονεκτήματα:. Μεγάλο μέγεθος και προσιτή τιμή

Ηλεκτρικά

Αυτό το είδος της θερμαντήρων είναι μια συμβίωση του ηλεκτρικού θερμαντήρα με έναν ανεμιστήρα. Μέσα από μία τέτοια συσκευή είναι είτε ένα σπειροειδές, ή μεταλλικά νήματα. Συχνά ηλεκτρικές θερμάστρες συναρμολογούνται στην εξαερισμού και κλιματισμού. Οι διευκολύνσεις αυτές συχνά τη θέρμανση μεγάλων βιομηχανικών χώρων, αλλά και για εγκατάσταση σε ιδιωτικές κατοικίες, είναι επίσης κατάλληλα. Για να εξισορροπήσει τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ οροφής και δαπέδου, συχνά στα δωμάτια εγκαθίστανται με ανεμιστήρες οροφής που βοηθούν εκτός για να εξοικονομήσει χρήματα για θέρμανση.

 • Πλεονεκτήματα: σχετική πυκνότητα, ευκολία εγκατάστασης, η ικανότητα για τη θέρμανση μεγάλες περιοχές?
 • Μειονεκτήματα:. Θόρυβος, μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του αέρα πάνω από το δάπεδο και την οροφή, την ξηρότητα του αέρα

Δίνοντας προτεραιότητα σε μία ή την άλλη μορφή ηλεκτρικά καλοριφέρ, επικεντρώνονται στην περιοχή που θέλετε να θερμάνετε και πόσο συχνά το δωμάτιο θα είναι οι άνθρωποι. Rovus Handy θερμάστρα είναι ιδανικό για τη θέρμανση διαμερισμάτων, γραφείων και γκαράζ!

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...