Υγεία και εσείς

Electricity Saving Box – απόψεις και την τιμή, πού να αγοράσετε

Lifehacker σας προσφέρει για να μάθουν την αλήθεια για τις συσκευές με το γενικό τίτλο ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας από ειδικούς στον τομέα τους, όπως ένα από αυτά ο ίδιος χαριτολογώντας αποκαλεί, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός lvl 80.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Η οικονομική κρίση αναγκάζει όλους μας να σκεφτούμε τη μείωση του κόστους. Και τέλος, θέλω να αρνηθεί τον εαυτό μου τις συνήθεις απολαύσεις: φαγητό, ψώνια και τον κινηματογράφο. Λοιπόν, τι θα ήταν όπως ένα μικρό να θυσιάσει σφίξτε τη ζώνη μέχρι να μετατραπεί σε μια θηλιά; Ενώ θα αναλογιστούν τη δύσκολη επιλογή, φαίνεται ότι ο τρόπος που βρίσκει. Ένας καλός γείτονας, ένα χρήσιμο συνάδελφο ή το αγαπημένο κοινωνικές προσφορές για να αγοράσουν ένα μικρό κουτί που μπορεί να μειώσει το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας. Βάλτε τη συσκευή στην πρίζα, και η οικονομία αρχίζει να χαρούν για την ανάπτυξη δεκάδων τοις εκατό! Η βάση αποδεικτικά στοιχεία για την αποτελεσματικότητα της προηγμένης τεχνολογίας βασίζεται στην επικυρώνει τις απόψεις των ευχαριστημένοι πελάτες και αναμφισβήτητη βίντεο στο YouTube. Αλλά είναι όλα καλά, καθώς μας παρουσιάζει με τη διαφήμιση;

Επιπλέον, Lifehacker σας φέρνει ένα ενδιαφέρον άρθρο από Burr ταξιαρχία, που αποτελείται από τον χειρουργό Lonewolf και ο βοηθός operby του τοποθετείται στις αρχικές σελίδες της έκδοσης του Internet «Energocapital».

Αφαιρέστε τη συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειας

Θέλετε να γίνετε ένας πραγματικός ήρωας της ιστορίας; Δεν είναι μερικά υπάρχουν στο εξωτερικό Superman ή Spiderman, και το πιο ότι ούτε είναι ένα πραγματικό Πινόκιο!

Και δεν χρειάζεται να πάει στο πεδίο των ονείρων και να θάψει στο χώμα 5 χρυσά νομίσματα υπό την κάλυψη της νύχτας … μόνο Αρκετά για να αγοράσει μια συσκευή όπως αυτό, που ονομάζεται «elektrisiti κουτί seving» ή «Οικονομική ηλεκτρικής ενέργειας “(Ηλεκτρική ενέργεια Εξοικονόμηση Box).

Στη συνέχεια τοποθετήστε το στην υποδοχή (πασπαλισμένα με αλάτι και νερό πιστεύω ακράδαντα δεν συνιστούμε), να πει: «των kreks Pax FEKS!!!» και αυτό είναι όλο! Μπορείτε -! Πινόκιο

Εν τω μεταξύ, αγαπητέ μας Distributioo προωθεί ενεργά κουτιά με LEDs που έχουν εισαχθεί στην υποδοχή και υπόσχονται «μη ρεαλιστική εξοικονόμηση ενέργειας» και «την αργή περιστροφή του μετρητή», έχουν την αίσθηση του «αιώνια δίψα ενός ελεύθερος» της πολίτες μας, και τρίβουν τα χέρια τους. Και φυσικά, Distributioo πάρει ρεαλιστικό κέρδος από την αγορά αυτών των κουτιών για $ 4 σε Κίνα και την πώληση στους αφελείς πολίτες της Ευρώπης, την Ουκρανία, το Καζακστάν, τη Λευκορωσία σε $ 40.

Λοιπόν, τι είναι μέσα αυτή τη συσκευή; Προτείνω να κάνετε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από τα σπλάχνα της να αξιολογήσουν τις δυνατότητες αυτών των επενδύσεων! Έτσι, νυστέρι στο χέρι, ο ασθενής πάνω στο τραπέζι!

Το πιο ακριβό πράγμα σε αυτή τη συσκευή είναι ίσως η υπόθεση. Είναι κατασκευασμένο ήσυχοι: ασημί χρώμα με μαύρες αποχρώσεις και το λογότυπο megablock. Ωστόσο, συγκρατούνται μεταξύ τους τα δύο μισά με μία μόνο μικρή βίδα, η οποία θα ξεβιδωθεί εύκολα.

Μέσα σε μια συσκευή θαύμα, «εξοικονόμηση ενέργειας» είναι η ηλεκτρονική πλακέτα με ένα ελάχιστο σύνολο στοιχείων και ένα σχετικά μεγάλο «Μαύρο κουτί», το οποίο, όπως υποψιαζόμαστε, είναι το μυστικό σούπερ όπλο (Wunderwaffe) στον αγώνα κατά της κατανάλωση κιλοβατώρες! Και υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για ένα συμβατικό πυκνωτή ταινία.

Στην πίσω πλευρά του τυπωμένου κυκλώματος το οποίο ασφαλίζεται με δύο βίδες, μοιάζει με αυτό:

Το σύνολο του κυκλώματος δημιουργείται σε τυπωμένο κύκλωμα του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει σχεδιαστεί για να κάνει ένα μεγάλο θαύμα – να δημιουργήσει τις αναγκαίες προϋποθέσεις για … κάψιμο δύο LEDs συνθήκες. Και για να προσθέσει περισσότερη σαφήνεια, εδώ καταρτίζονται από τη χειρουργική έννοια της ομάδας της συσκευής:

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Ναι, αν είναι πολύ γενικευμένη, στη συνέχεια, στο εσωτερικό υπάρχει μια μικρή σειρά από δύο LED και ένα μεγάλο πυκνωτή ταινία. Και πόσο μεγάλο είναι αυτό, έχουμε αναρωτηθεί γι ‘αυτό, επίσης, και έχουμε μετρήσει αρκετά καλή συσκευή:

Οι μετρήσεις έδειξαν ότι η Μαύρη μυστικό, ο πυκνωτής έχει χωρητικότητα όσο των 5.18 MFD.

Μετά την προετοιμασία βάζουμε όλα τα κότσια πίσω και έραβαν τον ασθενή. Αποφασίστηκε να το δοκιμάσετε σε. Χωρίς αυτό, η ανάλυση πείραμά μας θα ήταν ελλιπής. Βάζουμε megaeconomics σε ένα καλά-φορτωμένο πρίζα.

Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Και … ένα θαύμα! Οι λυχνίες LED ανάβουν πραγματικά μέχρι και την ελπίδα μας.

Αλλά ο μετρητής είναι θρασύς και αυτοπεποίθηση «στριμμένα» οι ίδιες κιλοβατώρες, η οποία είναι συνδεδεμένη με τη συσκευή θαύμα …

Και όμως τουλάχιστον κάποια επίδραση θα έπρεπε να έχει ληφθεί από την συμπερίληψη ενός πυκνωτή φιλμ με μια χωρητικότητα των 5 μΡ παράλληλα με την αρχική πλέγμα. Με άλλα λόγια, μετά από όλα, ό, τι μια λαμπρή ιδέα να ορίσει Distributely με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσει την εξαπάτηση αφελείς Πινόκιο τους; Θα απαντήσει κατ’ευθείαν, η ικανότητα αυτού του συμπυκνωτή είναι τόσο μικρή που θα είναι αρκετό μόνο να αντισταθμίσει την άεργο ισχύ του λαμπτήρα φθορισμού 40 watt.

Ναι, ακούσατε δεξιά, εκτός από την ενεργό ισχύ (P, watt, βατ), η οποία μετατρέπεται σε χρήσιμο έργο (κίνηση, περιστροφή, θέρμανση), ορισμένες συσκευές, όπως οι κινητήρες καταναλώνουν περισσότερη άεργο ισχύ (Q, var, volt-ampere αντιδραστική). Είναι απαραίτητη για τη δημιουργία του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Τώρα, στεγνωτήρα μας και ψυγείο μας, που καταναλώνουν ρεύμα από το δίκτυο και να ξεκινήσει την αντιπαραγωγική. Αλλά εάν δίπλα στο πλυντήριο ή το ψυγείο στην πρίζα για να κολλήσει ένα πυκνωτή (χωρητικότητα και υπολογίζεται από την απαιτούμενη τάση), δόκιμα κινητήρες μας ψυγείο και πλυντήριο ρούχων θα καταναλώνει άεργο ισχύ από τον συμπυκνωτή και δεν θα «πλέγμα φορτίο». Και τώρα MEGAWILD: ACTIVE μετρητή ενέργειας εγκατασταθεί στο διαμέρισμά σας, εντελώς αδιάφορη για πόση αέργου ισχύος έρεε μέσα. Δεν πιστεύει.

Και πάλι, ένα σωστά σχεδιασμένο ενεργό μετρητή ενέργειας λαμβάνει υπόψη μόνο το ενεργό ενέργεια που περνάει μέσα από αυτό. Έτσι, θέτοντας όλα τα είδη των «μαγικό ενέργειας-seving-κουτιά», μπορείτε πολύ λίγο να ανακουφίσει μια μικρή περιοχή της καλωδίωσης σας από ένα μικρό κλάσμα της αέργου ισχύος. Αλλά οι προσπάθειές σας μετρητή σας δεν εκτιμώ.

Έτσι δεν παίρνουν ξεγελαστούν από τις ιστορίες των Distributioo, δεν αγοράζουν πυκνωτή ταινία με οδήγησε ένδειξη για $ 40, αν βέβαια δεν θέλουν να αισθάνονται σαν Πινόκιο. )))

Φροντίστε τον εαυτό σας και τα χρήματά σας!

Αντί για συμπέρασμα ηλεκτρικής ενέργειας Εξοικονόμηση ασφαλείας

Πήγαμε με έρευνα blitz σε έναν από τους συντάκτες του άρθρου. Είναι αξίζει να δοκιμάσετε σε απάντηση «λυγίσει» την κατάσταση για την αδικαιολόγητη αύξηση των τιμολογίων και την υποτίμηση του ρουβλίου, ξεγελώντας τα μέτρα; Υπάρχει κάποιο πραγματικό όφελος από ενεργειακά αποδοτικές οικιακές συσκευές;

Φυσικά, δεν αξίζει τον κόπο. Το σύστημα τροφοδοσίας είναι συνεχώς τη βελτίωση των τεχνικών αναζήτηση «κλέφτες». Επιπλέον, το πρόστιμο δέκα φορές το ποσό «κλεμμένα» θα δροσίσει οποιαδήποτε πάθος. Και το πιο σημαντικό, υπάρχουν περιπτώσεις θανάτου «kulibinyh», δοκιμάστε να συνδέσετε το παρελθόν τις συσκευές μέτρησης. Έτσι, το παιχνίδι δεν αξίζει τον κόπο.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...