Δύναμη

Atlant Gel – σχόλια και τις τιμές, πού να αγοράσετε

Σύνθεση Atlant Gel

Η κρέμα Atlant Gel περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. Αυτές περιλαμβάνουν:

 • Οξυάκανθα. Είναι η πηγή των αλκαλοειδών και οργανικών οξέων. Επίδραση στο τονωτικό σώμα, βελτιώνει την ανοσία και έχει μια ήπια αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.
 • Ashwagandha. Ένα φυσικό αφροδισιακό. Αναζωογονεί, καταπολεμά τη φλεγμονή, αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και βελτιώνει την αντοχή.
 • λιγνάνες. Τόνωση σεξουαλική δραστηριότητα και αυξάνει την ισχύ.
 • Maca. Αυξάνει τη δραστικότητα στους άνδρες, βοηθά στην παραγωγή τεστοστερόνης και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπογονιμότητας.
 • άλογο καστανιές, Ginkgo biloba, το τζίντζερ. Εκχυλίσματα φυτών για να βελτιώσει την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα. Αυξήστε τη σεξουαλική λειτουργία και το σπέρμα κάνει καλύτερα.
 • Thistle. Αυξάνει την παραγωγή των αρσενικών ορμονών του φύλου.
 • Dimethicone. Είναι ένα συστατικό σιλικόνης που λιπαίνει ιστού και βελτιώνει καθόδου. Προστατεύει το δέρμα κατά τη διάρκεια της άσκησης για μεγέθυνση του πέους και κατά τη διάρκεια της συνουσίας.
 • βεταΐνη. Βελτιώνει το μεταβολισμό και ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος.
Ειδική τιμή !!!. Κάντε κλικ και δείτε !!!

Σε ορισμένες αναλογίες αυτών των συστατικών ενισχύουν στύση και να αυξήσει το πέος. Απορροφάται από το δέρμα, κάνουν το ύφασμα ελαστική και να συμβάλει στο μέγιστο τέντωμα των σηραγγωδών σωμάτων χωρίς καμία ζημιά. Η διεύρυνση πέος συμβαίνει σταδιακά, χωρίς να προκαλεί πόνο.

2 οδηγίες χρήσης Atlant Gel

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την εφαρμογή της κρέμας Atlant Gel ανάλογα με τους στόχους που έχουν τεθεί από τον άνθρωπο. Αν το συμπλήρωμα χρησιμοποιείται για να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή και αυξημένη ευαισθησία, με τον οποίο εφαρμόζεται 30 λεπτά πριν τη σωματική οικειότητα. Για τους σκοπούς αυτούς, είναι αναγκαίο να εφαρμοστεί μια μικρή ποσότητα κρέμας. Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα υπάρχει μια μικρή αίσθηση μουδιάσματος στο πέος που λέει για την έναρξη της δράσης του συμπληρώματος. Η κανονικότητα της χρήσης των κεφαλαίων δεν έχει σημασία.

Οι άνδρες που επιθυμούν να αυξήσουν το μέγεθος της κρέμας φαλλού θα πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά για 1-3 μήνες κάθε μέρα για την επίτευξη αποτελεσμάτων. Μια μέρα κρέμα εφαρμόζεται μία φορά μετά τις διαδικασίες υγιεινής, ακολουθώντας αυτούς τους απλούς κανόνες:

1. Γενναιόδωρα ισχύουν κινήσεις μασάζ στο πέος σε στύση.

2. Δώστε 5 λεπτά η κρέμα να απορροφηθεί εντελώς.

3. Να κάνει ειδικές ασκήσεις για την αύξηση του πέους.

Για την επίτευξη των αποτελεσμάτων αυτών, η κρέμα θα πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά για τουλάχιστον 2 μήνες. Αυτό θα αυξήσει το πέος κατά 3-5 cm Επιπλέον η κρέμα παρέχει ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας, μειώνει το χρόνο μεταξύ σεξουαλικών πράξεων, παρατείνεται η διάρκεια του οργασμού.

Για να παρατηρήσετε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από 2-3 εβδομάδες μετά την κανονική χρήση. Μετά 1,5-2 εβδομάδες χρήσης θα βελτιώσει σημαντικά την ευαισθησία του πέους και να αυξήσει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Το μέσο μέγεθος του σώματος αυξάνεται κατά 0,5-1,5 cm Έτσι ώστε το πέος ήταν μεγαλύτερο από 3 cm, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Μετά από 3 μήνες, είναι δυνατόν να επιτευχθεί αύξηση της 5 cm.

3 ασκήσεις Atlant Gel

Πριν από τις ασκήσεις και την εφαρμογή της κρέμας, κάνει μια κομπρέσα. Για το σκοπό αυτό ένα κομμάτι μαλακό πανί βουτηγμένο σε ζεστό νερό, πιέστε ελαφρά και τυλίξτε τον άξονα του πέους. Για να αντέχουν συμπίεση είναι απαραίτητη από 3 λεπτά. Μετά από αυτό, η διαδικασία επαναλήφθηκε 3 φορές και περιμένετε μέχρι το δέρμα γίνεται ξηρό. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και καθιστά τους ιστούς πιο ελαστικό.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές ασκήσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κρέμα Atlant Gel. Ο πρώτος γίνεται όρθια ή καθιστή στάση. Αποτελείται από τα ακόλουθα στάδια:

 1. 1. Το πέος είναι σε χαλαρή κατάσταση. Ο άνθρωπος που αρπάζει το χέρι του και να σφίγγει το κεφάλι για να βελτιώσει τη ροή του αίματος.
 2. 2. Ο φαλλός προέρχεται από την ίδια αισθήματα ήπια δυσφορία. Σε αυτή τη θέση πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 λεπτά. θα πρέπει να αποφεύγεται πόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης.
 3. 3. Είναι απαραίτητο να κάνετε μασάζ του πέους σε έναν κύκλο περίπου 30 φορές.
 4. 4. Και πάλι τεντώσει το πέος, αλλά σε 4 κατευθύνσεις – αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω. Έκανε ένα σύντομο διάλειμμα και επαναλαμβάνει το κυκλικό μασάζ 5 φορές.
 5. 5. Τα πέος πρέπει να τραβήξει μπροστά και να κρατήσει σε αυτή την κατάσταση για λίγα λεπτά, στη συνέχεια, πιέστε απαλά μερικές φορές.

Η δεύτερη τεχνική, επίσης, δεν θα πρέπει να προκαλέσει δυσφορία και πόνο. Αποτελείται από 2 ασκήσεις:

 1. 1. Πέος αρπάξει το χέρι έτσι ώστε τα δάκτυλα πιέζοντας το κεφάλι. Μετά από αυτό, είναι απαραίτητο να συμπιέσετε ένα σύνολο, αποφεύγοντας τον πόνο.
 2. 2. Ο φαλλός τράβηξε ο ίδιος κατ ‘ευθείαν και να το διατηρήσει σε αυτή την κατάσταση για 1 λεπτό.
 3. 3. Πάλι κρατήστε πατημένο το τέντωμα του πέους, αυξάνοντας το χρόνο και να χαλαρώσετε.

Το δεύτερο σύνολο ασκήσεις εκτελούνται για 20 λεπτά. Η κίνηση θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην συμπιέσει το πέος μέχρι τον πόνο και ερυθρότητα, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στο μέλλον . Το αποτέλεσμα που θα παρατηρήσετε μετά από 2 εβδομάδες.

Διεύρυνση κρέμα Φαλλό συμβάλλει στην ανώδυνη τέντωμα των ιστών και την ανάπτυξη χόνδρου. Είναι αποτελεσματική μόνο όταν η τακτική άσκηση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν ο σκοπός της χρήσης του συμπληρώματος, να βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής, η κρέμα εφαρμόζεται στο πέος χωρίς τεχνικές μασάζ.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...